Lovely papercuts


An intricate laser cut design by Julene Harrison, available on Folksy and Etsy.

Julene also takes commissions for original handmade paper cuts. They make terrific gifts for birthdays, anniversaries……. and weddings…… which is very appropriate, as the first wedding anniversary is paper……

See some of her commissions here.

Lovely….

Kategorien Proverb . Skrevet af LE 4. October, 2009 kl 12:16

Det eneste vi aldrig får nok af er kærlighed.

Det eneste vi aldrig får nok af er kærlighed - og det eneste vi aldrig giver nok af er kærlighed

Kategorien Proverb, Uncategorized . Skrevet af LE 26. January, 2009 kl 17:02

Det er aldrig så skidt…

…at det ikke er godt for noget! Et ordsprog om hvor vigtigt det er at se optimistisk og positivt på tingene.

Et Ordsprog består af: ord og sprog og er i nogle tilfælde dybt tåbelige. Som for eksempel:

Alle veje løber i to retninger – men gælder det også når der er ensrettet?

Ord: Et ord består af et eller flere bogstaver, og har en funktion og en betydning, som for eksempel ordet pianist. Men hvorfor bliver en person, der spiller piano kaldt pianist, når en der kører race, ikke kaldes for en racist?

Min svenske mand ynder at spørge mig om, hvorfor en Agurk heder en Agurk? Det eneste svar jeg kunne finde på var, at B var optaget af banan.

Sprog: Det lader sig ikke gøre at give en præcis definition af, hvad sprog er. Sproget er et kommunikationsmiddel. Med det kan man udtrykke tanker, spørgsmål, ønsker og følelser overfor andre mennesker og man kan videregive kundskaber og erfaringer. Her ville det vel være passende at indskyde, at min erfaring siger mig, at tro kan flytte bjerge, men almindelig sund fornuft kan få folk til at gå udenom.

Et Arabisk ordsprog siger: at den kloge krydrer sin tale med ordsprog, den enfoldige med eder. Personligt vil jeg hellere være lykkelig af dumhed end klog af skade og der er vel ikke noget, som er så skidt, at det ikke er godt for noget!

Kategorien Proverb . Skrevet af admin 12. January, 2009 kl 19:42